ADMONTER PARKET

Admonter parket

Rustikalni podovi Admonter su vrhunac tehničko–tehnološkog dostignuća u proizvodnji podnih obloga od drveta.

Daske Admonter su jedinstvene, vraćaju toplinu i obogaćuju prostor. Izražavaju i ističu punu individualnost pojedinca.

Svi podovi* Admonter imaju PEFC certifikat, IBR certifikat i 30 godina garancije. Impresivan djelić prirode – razlog zašto Admonter daske izgledaju tako posebno je u vršnom masivnom sloju daske koji je proizveden iz jednog komada drveta, koji tvori jednu cjelinu i izgleda predivno. Samo 2% stabala je dovoljno kvalitetno za izradu Admonter daske. Ne postoje dvije iste daske, svaka je unikatna. Profinjena struktura otkriva godine stabla i godišnja doba, a u Vaš dom unosi skrivenu dušu drveta i energiju šume.

Površine su različito površinski obrađene, a u ponudi imamo za Vas:
Neobrađene daske

Potpuno neobrađene, nelakirane i ne četkane

Brušene daske

Brušene, potpuno glatke, mogu se mat uljiti, UV uljiti ili mat lakirati

Četkani parket

Mekaniji dijelovi drveta se odstranjuju s površine daske, čime se dobiva vrlo lijepa struktura površine koja je istovremeno tvrđa i otpornija na udarce i habanje. Možemo ih natur, ili UV uljiti

Prirodno uljene daske

Natur uljene površine su 100% prirodne i bez kemikalija. Prirodno ulje je napravljeno isključivo od prirodnih sirovina kao što su: suncokretovo ulje, prirodni vosak i kalcij. Takve površine su specifične po tome što imaju otvorene pore drveta koje dopuštaju da pod diše i na taj način reguliraju vlažnost zraka i garantiraju zdravu klimu u prostoru. Prirodna površina će biti čvrsta i otporna ako se redovno čisti i održava Admonter sredstvima za čišćenje i Admonter uljem za održavanje

Prirodno bijelo uljene letvice

Bijela ulja na sirovim daskama stvaraju izgled koji je vrlo sličan izgledu neobrađene daske. Sloj bijelog ulja se još dva puta dodatno premaže uljem, da bi se zaštitili bijeli pigmenti.

UV-uljene letvice

UV-ulje je 60% prirodna materija. UV-uljene površine se rjeđe čiste i održavaju i vrlo su otporne na habanje. Ako želite prirodan mat izgled uljenih površina koji ne zahtijeva previše čišćenja i održavanja, odlučite se za UV-uljene podove.

Mat lakirani

Upotreba mat akrilnog laka na dasci potpuno zatvara pore drveta. Takva površina je vrlo elastična i ne zahtijeva pretjerano održavanje. Dodatni Anti-scratch sloj čini pod izuzetno otpornim i tvrdim.
Moramo reći da te prednosti idu na račun izgleda površine, jer lakirane daske nemaju potpuno prirodan izgled.

Admonter
Admonter Grigio