O nama

A2i Projekt | Parketarski radovi

Prepustite brigu o ljepoti i toplini parketa u Vašem domu nama

Stručnost, višegodišnje iskustvo te kvalitetni i profesionalni pristup u procesu uređenja Vašega poda, imperativ su djelatnosti naše tvrtke. Ozbiljnim pristupom obavljamo prvenstveno parketarske i ostale podopolagačke radove u sklopu interijera stambenih i poslovnih objekata, a opseg i dinamiku  radova prilagođavamo prema individualnim potrebama.

Mogućnost predviđanja i koordiniranja, u cilju kvalitetnijih i boljih rješenja, pomažu nam da Vam ponudimo optimalna rješenja problema. Oni se uvijek potkradaju u uređenju interijera ili eksterijera, ali su nama samo predvidljivi momenat lako otklonjiv zbog dugogodišnjeg iskustva na istim poslovima.
Parketi i drugi podovi izazov ne samo Vama, već i nama, a pruža nam mogućnost da dokažemo svoju kompetenciju na području posebnih rješenja poput bajcanja, ulja, podova u vlažnim prostorijama i ostalih tehnooški zahtjevnih obrada bez obzira na opseg  i količinu radova.

Radove izvršavamo prema zacrtanim planovima i zadanoj dinamici izvedbe, a baziramo se na najvažnijim ciljevima uštede vremena i Vaših financijskih sredstava. U planiranju i suradnji s Vama ispunjavamo Vaše želje i zahtjeve koji su ostvarivi, ali i one koji se čine nemogućima. Tako ćemo uvijek biti slobodni predložiti Vam najbolje moguće rješenje u  i savjetovati Vam one opcije koje su dobrodošle. To nam je vrlo bitno kako bismo Vam uštedjeli vrijeme i novac.

Sa vremenom smo postali vjerojatno najkvalitetnija tvrtka, koja je svoj ugled izgradila zadovoljnim klijentima i korisnicima naših usluga. Izvrsno obavljen posao najveća je i jedina reklama koju pružamo, a na našim web stranicama omogućavamo Vam da se informirate osnovnim parketarskim načinima izvedbe i mogučnostima.

Jedan od ciljeva nam je i da smo uvijek tu da Vas savjetujemo korisnim idejama i obogatimo inovativnim rješenjima.

Svoj dom učinite ugodnijim i atraktivnijim za boravak uz našu profesionalnu asistenciju.